Sterke verbondenheid tussen school en thuis

School en thuis zijn met elkaar verbonden. Goede contacten tussen school en thuis zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. We werken graag samen met ouders en nodigen u uit om onderdeel te zijn van onze schoolgemeenschap waarin we naar elkaar omzien en op een prettige manier met elkaar omgaan.
Daarin is het contact en het gesprek met elkaar belangrijk. We maken er graag tijd voor en een afspraak is snel gemaakt. Ouders die al kinderen op onze school hebben, maken nieuwe ouders wegwijs. Hierdoor voelen ouders zich snel thuis in een omgeving die niet alleen nieuw is voor hun kind, maar ook voor henzelf.

We informeren ouders goed over het leerproces

We houden ouders goed op de hoogte van het leerproces, de ontwikkelingen en de vorderingen met:

• informatieavonden

• inloopavond
  • contactavonden in februari en juni
  • rapportages in februari en juni
  • open ochtend
  • Inloopkwartier