Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
In de krant... In Dagblad van het Noorden van dinsdag 16 oktober een artikel over 'boergondisch' koken wasr de ... Lees meer »
Bezoek Pasmanshuus Groep 4, 5, 6 heeft een bezoek gebracht aan het Pasmanshuus in Ruinen. Wonen, werken en leven ro ... Lees meer »
Vrije middag tijdens de Dwingeldermarkt. Morgen -8 oktober- is weer de jaarlijkse herfsteditie van de Dwingeldermarkt. De kinderen zijn m ... Lees meer »
Nieuwe schooljaar start met koffie / thee voor de ouders. Lees meer »
Iedereen een fijne vakantie gewenst!! Het team van de Fontein wenst iedereen een fijne vakantie. Geniet en kom tot rust. Lees meer »
Groep 5/6 brengt een bezoek aan de Agara Hoeve. In groep 5/6 is er een spreekbeurt gehouden over de Agara Hoeve, zorgboerderij van de familie Br ... Lees meer »
Afscheid groep 8. Groep 7 & 8 maakt zich op dit moment klaar voor de musical. Zij zullen straks " Bende op de camp ... Lees meer »
Afsluiting project 'Planten'. Groep 4 t/m 8 sluit het project 'Planten' af met bezoek aan het bos. Daar gaan ze op zoek naar v ... Lees meer »
Geslaagde schoolreis! Een zonnige schoolreis was het dit jaar, veel zon en af en toe een wolkje. De bestemming dit jaa ... Lees meer »
Koningsspelen, 20 april 2018 Lees meer »
Peutergym op maandag 16 april Lees meer »
Woensdag om 11.45 uur vrij. Na de feestochtend rondom het jubileum van juf Ike zijn de kinderen om 11.45 uur vrij!! Lees meer »
Geslaagde pannenkoekdag. Voor de derde achtereenvolgende keer heeft de Fontein meegedaan aan de jaarlijkse pannenkoekdag. ... Lees meer »
Dag van de techniek voor groep 7/8. Voor groep 7/8 stond vandaag in het teken van techniek. Vanmorgen een instructies over 'Lego we ... Lees meer »
Midden in de middeleeuwen. We zijn op dit moment bezig met het project middeleeuwen. Gingen de kinderen in die tijd naar sc ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste